м.Черкаси, А.Корольова 15
+38(0472) 37-04-50
dismed103@gmail.com

Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф черкаської обласної ради

Двадцять новеньких автомобілів поповнили автопарк екстреної медичної допомоги Черкащини

Урочистий захід відбувся сьогодні за участі голови Черкаської обласної військової адміністрації Ігоря Табурця, заступника голови Черкаської обласної ради Володимира Доманського та депутатів Черкаської обласної ради.
 
З нагоди прийдешнього Дня екстреної медичної допомоги Ігор Табурець та Володимир Доманський вручили відзнаки працівникам Центру за сумлінну працю, відданість справі, високий професіоналізм у наданні медичної допомоги, зокрема пораненим і травмованим внаслідок російської збройної агресії проти України.
 
Ключі від новеньких автомобілів Ігор Табурець та Володимир Доманський вручили особисто представникам підрозділів Центру. Сім автомобілів залишаться у Черкасах, інші вже сьогодні поїдуть у райони. Зокрема, по одній автівці отримали медики Золотоноші, Чорнобаю, Звенигородки, Тального, Шполи, Христинівки, Жашкова, Городища і Відділу реагування на надзвичайні ситуації та виїзної консультативної допомоги. По два автомобілі отримали бригади екстренки Сміли та Умані.
 
«Швидкі» типу «С» на базі Fiat Ducato мають усе необхідне медичне устаткування й готові одразу стати до роботи. Їх закупили за бюджетні кошти відповідно до програми Уряду щодо розвитку роботи екстреної медичної допомоги.
 
Це чудовий подарунок напередодні Дня екстреної медичної допомоги. Адміністрація та медики Центру дякують Міністерство охорони здоров’я УкраїниЧеркаська обласна державна адміністрація та Черкаська обласна рада. Ці автомобілі – це великий вклад у розвиток медицини нашої області. Адже ми знаємо, що вчасно надана медична допомога – це насамперед врятовані життя людей!

Контакти


Зворотній зв’язок
Адреса

18029, м. Черкаси, 

вул. А.Корольова, 15

Телефон

+38(0472) 37-04-50

Email : dismed103@gmail.com

часи роботи

Пн – Чт: 08:00 – 17:15

Пт: – 08:00 – 16:00

Сб – Нд: – Вихідний

Соціальні мережі
Всі права захищені. Використання матеріалів даного сайту можливе тільки з посиланням на джерело.
© 2013-2022 КНП "ОЦЕМД та МК ЧОР"
Створення та підтримка

ЕМД

Медична допомога для людей з вадами слуху