м.Черкаси, А.Корольова 15
+38(0472) 37-04-50
dismed103@emd.ck.ua

Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф черкаської обласної ради

В зв’язку з непоодинокими випадками протиправних дій відносно працівників карет «Швидкої допомоги» стало питання надання їм захисту під час виїздів для надання допомоги громадянам.

За ініціативи Управління поліції охорони в Черкаській області та директора Комунальної установи «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради» Фесуна І.А. за підтримки Черкаської обласної влади було виділено кошти на обладнання карет «Швидкої допомоги» мобільними системами тривожного виклику поліції.

За допомогою даної системи працівники поліції цілодобово спостерігають за місцезнаходженням автомобілів «Швидкої допомоги» та у випадку протиправних дій при надходженні сигналу «Тривога» негайно спрямовують найближчий наряди поліції для надання допомоги.

Системами термінового виклику поліції найближчим часом будуть обладнані всі, без виключення, карети «Швидкої допомоги» Черкаської області.

Проведено усічені тренування з особовим складом поліції охорони, відпрацьовано алгоритм дій.

– Персонал «Швидкої» може почуватись у безпеці, – розповідає начальник Управління поліції охорони в Черкаській області Василь Курятник.

 

Контакти

Адреса

18029, м. Черкаси, 

вул. А.Корольова, 15

Телефон

+38(0472) 37-04-50

Email : dismed103@emd.ck.ua

часи роботи

Пн – Чт: 08:00 – 17:15

Пт: – 08:00 – 16:00

Сб – Нд: – Вихідний

Соціальні мережі
Створення та підтримка

ЕМД

Медична допомога для людей з вадами слуху