м.Черкаси, А.Корольова 15
+38(0472) 37-04-50
dismed103@emd.ck.ua

Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф черкаської обласної ради

Сьогодні в Черкаській обласній філармонії відбулись урочистсті з нагоди відзначення Дня медичного працівника, який традиційно святкують у третю неділю червня.

Перший заступник голови Черкаської обласної ради Валентин Тарасенко привітав медиків з професійним святом та нагородив працівників грамотами і подяками за особливі заслуги в галузі охорони здоров’я.

Зокрема, й працівники нашого Центру – Наталія Кисіль, Михайло Могилястий та Вячеслав Левченко – отримали почесні грамоти за багаторічну сумлінну працю в галузі охорони здоров’я, високий професіоналізм, самовідданість справі та активну громадянську позицію.

Привітав медиків й начальник Управління охорони здоров’я Черкаської облдержадміністрації Михайло Лобас. Він висловив подяку всім медпрацівникам Черкащини за їх нелегку і відповідальну працю, відзначивши велике значення їхньої професії у житті кожної людини.

“Окремо хочу подякувати співробітникам Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф і Черкаської обласної дитячої лікарні за високопрофесійну, злагоджену роботу, яку вони показали в екстремальній ситуації, пов’язаній з отруєнням дітей. Це насправді було непросто. Але те, як відпрацювали ці служби – це вартує поваги і подяки”

В свою чергу, ми також вітаємо працівників екстреної медичної допомоги та медицини в цілому з професійним святом. Міцного здоров’я, успіхів та побільше позитиву у роботі!

 

 

Створення та підтримка

ЕМД

Медична допомога для людей з вадами слуху